Coroane dentare ceramice

Coroanele dentare sunt o soluție cosmetică ideală pentru oricine dorește un zâmbet frumos și o dantură identică ce cea naturală.

Coroanele dentare sunt o soluție de restaurare protetică, realizate din diverse materiale, cel mai frecvent din ceramică, ce acoperă în totalitate un dinte care a fost șlefuit in prealabil. Coroana dentară respectă perfect forma și culoarea unui dinte natural, și acoperă în totalitate dintele.

Cât de importantă este ocluzia?

Ocluzia este modul în care se așează dinții atunci când mușcăm. Ocluzia defectuoasă poate afecta articulația temporo-mandibulară provocând dureri, limitarea mișcării maxilarului, zgomote și deplasări ale mandibulei la închidere-deschidere.

Ocluzia defectuoasă poate duce, de asemenea, la pierderi de substanță dentară, deformări ale dinților sau leziuni ale mucoasei bucale.

Solicitati o programare

Aspect natural
Personalizat pentru a se potrivi cu dantura naturală.

Fără dureri
Procedurile nu sunt dureroase.

Rezistente la pete
Extrem de rezistente la pete

Durabile
Coroanele dentare pot rezista întreaga viață.

Servicii complete de îngrijire dentară

Toate tratamentele și serviciile noastre sunt realizate într-o clinică confortabilă, modernă, proiectată în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Programari

0736 002 222
office@magic-smile.ro

Orar

Luni
9:00 - 21:00
Marti
9:00 - 21:00
Miercuri
9:00 - 21:00
Joi
9:00 - 21:00
Vineri
9:00 - 21:00
Sambata
9:00 - 15:00
Duminica
Inchis

Solicitati o programare!

Completati formularul de mai jos si va vom contacta in timpul programului. Daca aveti o urgenta medicala, va rugam sunati la 0736 002 222.


Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.


Lasati-ne o recenzie

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, acestea memorează preferințele și vizitele repetate. Dând clic pe „Accept”, sunteți de acord cu utilizarea a TUTUROR cookie-urilor.

Accept Politica de Confidentialitate