Cum să îți menții zâmbetul sănătos

15 Aug

ZÂMBEȘTE ȘI LUMEA VA ZÂMBI ALĂTURI DE TINE
La Clinica Magic Smile, ne place să vă vedem zâmbind și credem că cei care au o dantură sănătoasă zâmbesc mai des.
Menținerea sănătății dinților și a gingiilor este o parte foarte importantă a îngrijirii sănătății dentare.

De aceea, am creat o listă cu primele noastre cinci sfaturi pe care le puteți aplica pentru a vă menține dantura în formă maximă, începând de astăzi!

1. Folosește ața dentară în fiecare zi!

Asociația medicilor stomatologi recomandă spălarea dinților de două ori pe zi, timp de două minute, cu o perie cu peri moi și folosirea aței dentare zilnic pentru curățarea spațiilor dintre dinți și îndepărtarea tartrului.

2. Mănâncă sănătos

Chiar dacă dulciurile sunt deosebit de gustoase, consumul lor excesiv poate duce la apariția cariilor dentare. Concentrați-vă pe consumul de fructe și legume sănătoase cât mai des posibil pentru a menține dinții și gingiile sănătoase. Când consumați sau beți alimente sau băuturi dulci, spălați dantura imediat pentru a elimina excesul de zahăr.

3. Programează regulat vizite la dentist

Examenele stomatologice regulate sunt esențiale pentru menținerea danturii cât mai sănătoase posibil. Majoritatea medicilor stomatologi recomandă o verificare dentară generală efectuată la fiecare șase luni. Medicul dentist vă poate examina dantura și vă poate indica apariția oricăror probleme potențiale. Medicul stomatolog vă poate curăța dinții și gingiile profesional pentru a îndepărta orice urmă de tartru și efectua albirea regulată a dinților .

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ.

Tags:
Share:
Comentează

ADRESĂ

Str. Tudor Vianu 6-8, Sector 1, Bucureşti, Romania

0736 002 222

Sunați acum!

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00 Sâmbătă: 9:00 - 15:00

Programări

office@magic-smile.ro