Blog Magic Smile

Cum să îți menții zâmbetul sănătos

ZÂMBEȘTE ȘI LUMEA VA ZÂMBI ALĂTURI DE TINE La Clinica Magic Smile, ne place să vă vedem zâmbind și credem că cei care au o dantură sănătoasă zâmbesc mai des. Menținerea sănătății dinților și a gingiilor este o parte foarte importantă a îngrijirii sănătății dentare. De aceea, am creat o listă cu primele noastre cinci

Proteze dentare avansate

Reconstrucția dentiției deteriorate prin pierderea materiei dentare poate necesita utilizarea unor proteze detașabile. Acesta poate fi cel mai adecvat tip de tratament atunci când dinții sunt foarte uzați sau pacientul dorește o abordare mai simplă și mai economică decât o reconstrucție fixă.

Sfaturi de nutriție corectă pentru dinți sănătoși

Alimentația este un factor foarte important în menținerea unui organism sănătos. Pentru a avea o bună sănătate dentară și pentru a preveni apariția cariilor este important să țineți cont de ce anume și cât de des consumați. Bacteriile din cavitatea bucală transformă zaharurile din alimentele pe care le mâncați în acizi și aceștia atacă smalțul dinților.

Bruxismul sau boala scrâșnitului din dinți

Dacă vă treziţi din somn cu dureri ale muşchilor maxilarului sau dureri de cap, este posibil să suferiţi de bruxism – scrâşnirea dinţilor prin încleştarea maxilarelor. Bruxismul poate duce la dureri dentare sau slăbirea rezistenţei dinţilor, iar uneori dinţii pur şi simplu se tocesc.

Servicii complete de îngrijire dentară

Toate tratamentele și serviciile noastre sunt realizate într-o clinică confortabilă, modernă, proiectată în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Programari

0736 002 222
office@magic-smile.ro

Orar

Luni
9:00 - 21:00
Marti
9:00 - 21:00
Miercuri
9:00 - 21:00
Joi
9:00 - 21:00
Vineri
9:00 - 21:00
Sambata
9:00 - 15:00
Duminica
Inchis

Solicitati o programare!

Completati formularul de mai jos si va vom contacta in timpul programului. Daca aveti o urgenta medicala, va rugam sunati la 0736 002 222.


Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.


Lasati-ne o recenzie

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, acestea memorează preferințele și vizitele repetate. Dând clic pe „Accept”, sunteți de acord cu utilizarea a TUTUROR cookie-urilor.

Accept Politica de Confidentialitate